2GOOD написа:Аз ви казвам, че се отлесвате Вие не та НЕ

Големият въпрос е, ще отскочим ли от тук или още ще се друса крушата. И за да има фундамент, ако отскочим - защо

Няма да има отскок докато не преминем фазата на "Капитулация", която лично аз не виждам към този момент.
Прогнозата ми за 4422$, става все по реалистична, но проблема е че както върви, съдейки по обемите, това няма да е "Капитулацията", което пък води до още по-ниско ниво.
Жалко че след ниво 4422$/БТЦ няма индикатор който да задържи цената. 4422$ което съм споменал не е просто едно число, а на това ниво се събират Fib-.786 и MA100-седмично. т.е. добро ниво за "фундамента" който търсиш. Ако то не издържи... идва ниво 3к което според мен не е солидно, Освен че вече е тествано (на 15 септ. 2017), няма никакви индикатори там вече (нито ЕМА нито МА нито Fibs...нищо няма там) но и обемите му са слаби...и така отиваме на ниво 1400$ от началото на март 2017.
Така, че, на въпросът ти за отскока...
не и преди да потвърдим "Капитулацията". А нея ще е разпознаем по наистина ОГРОМНИЯТ обем който ще се изтъргува на тази дата. в.ж. 14 Ян.2015 (това е капитулацията на bull-runn, от 2014)
Но ако сме си научили урока от тогава, то след "Капитулацията" трябва да има "Bare trap", който тогава се случи на 18 Авг. 2015. Точно 7 месеца след "Капитулацията". Взимайки в предвид, че сегашният Bull-run, е значително по голям и продължителен, следващият няма как да дойде тази година, а дори и за следващата година е под въпрос. Вече има FTE Които няма да позволят следващ Bull-run, с такива размери като от миналата година.
Като заключение, ще кажа, че всичко това което се случва е за съжаление краят на HODL-ерите и раят за Day-traderите. Никой вече няма да позволи, койните от "Баба" да станат "златни", като само си стоят "под дюшека".
Така, че...гледайте нивата 4422, 3к и 1,4к и дерзайте.
Все пак няма нищо сигурно в тренда (не трейда, там има сигурно), а при тези 3 нива, просто вероятността за край на down-trends, образува своеобразен пик.