Gebbit.com | Реалистичната биткойн борса

Коментари за цената на биткойн и различните борси

Модератор: Moderators

Re: Gebbit.com | Реалистичната биткойн борса

Мнениеот Gebbit » 06 Апр 2015, 22:32

ggeorgiev написа:Че то и аз за моя работодател, който ми плаща заплатата не откривам наченки на престъпна дейност, и в енергетиката няма корупция и измами... ама пък що хората си мислят, че всички там са престъпници - не знам.
Схващаш ли иронията?

Щом не Ви харесва как ръководим бизнеса си, моля не се хабете да го коментирате.
Аватар
Gebbit

Мнениеот ggeorgiev » 06 Апр 2015, 22:53

Мда, типичния отговор, който в случая придобива смисъл от типа "Ти кат няма да се хванеш - не мъти водата, че да може друга риба да захапе"

Edit: Като пишеш "...как ръководим бизнеса..." - замисли ли се, че ти нищо не ръководиш, а теб те ръководят със заучени отговори спуснати от "супервайзъра" с цел риболов?
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!
Аватар
ggeorgiev

Мнениеот gorgar » 17 Апр 2015, 13:58

Gebbit написа:
По-горе съм писал, че мултиакаунтингът се наказва!

И как се наказва?
с глоби или затвор :)
gorgar
Доцент

Мнениеот 99ufo99 » 27 Апр 2015, 13:32

Четох, четох, па не се сдържах: Gebbit.com -мен .. както се появи от нищо то, така и ще се скриеш после.

Филма сме го гледали .. още от когато на Чеха му "Згоря" хард-диска .. и немаше бекъп.. и заминаха 14 хил. + койна .. нейде си ... ;)

Легална фирма .. има регистрация .. не се крие. .и може да се провери.

Ако твоите "шефове" не са замислили поредната измама,, нищо не ги спира да си назначат управител на СВЕТЛО , който да представлява ООД-то.

Сериозно те съветвам, замисли се в какви води вкарваш хората, така яростно защитавайки нещо, над което нямаш контрол.

Балъци не останахааа еййййй ....
Аватар
99ufo99

Мнениеот larry12 » 27 Апр 2015, 18:26

Бате....заеби човека не вдява какво се опитваме да му обясним - хем говорим за "законна" компания, хем говорим за "орговорности" и "закони" а в същото време освен че реални данни за съществуваща такава компания няма човека обяснява как собствениците искали да бъдат анонимни.....

пс : Иначе идеята за скам не е хич лоша, инвестираш 2 БТЦ някой да ти направи борсата още 2-3 БТЦ за "промоутъри" и всичко квото закачиш над тия 5-6 БТЦ все ти е кяр......
Аватар
larry12

Предишна

Назад към Борси, Цена и Спекулации