Модератор: Moderators
monopola написа:Само като видя как някой ми обяснява, че не съм си виновен аз за проблемите, ами съм жертва на конспирация на масони, рептили, извънземни, евреи и въобще и съм дотам
shulio написа:Минер99 - вземи се в ръце и започни да работиш по 80-100 часа седмично. С ръцете и с главата. За предпочитане повече с главата, но кой колкото може. Прави това нещо 1 година, и после ще видим дали ще мислиш по същия начин. Това което обясняваш за доходите са пълни глупости. Лично познавам хора на трудов договор с доходи за които ти казваш, че ако имаш бизнеси с такива пари и ще те погнат "Големите"
monopola написа:Минер99 - аз определям еднолично и съм рептило подобен атлант, майстор в еврейска масонска ложа, която избира султаните в светаАз определям цената на биткоин да е към 8000 и нещо долара, на който не му харесва да си купува на други цени!
miner99 написа:Той им говори с факти, те ръсят по някоя глупост за да има какво да кажат...
NPari написа:18.05.2018 Петък
Биткойн Прогноза
Здравейте ‚
Миналата седмица говорехме че Биткойн трябва да задържи ниво от 8800$. Не се получи, и натискът ‘‘надолу‘‘ продължи.
Очакваше се покачване след Консенсус срещата, по статистическо минало, което за мен също не е много реално.
Аз лично не вярвам в подобни статистики. Ако тези прогнози бяха реална мярка, би било много лесно да се печелят пари
От друга страна, положително развитие при Eтериум. Той заема по-твърди позиций. Стои по стабилно от Биткойн.
Мисля, че ще има оттегляне към 7200-7400 долара.
Текущата стойност е 8000$. Ако продължава да слиза надолу и не се застои на 7400, тогава имаме много по-голям проблем.
7400$ трябва да е нещо като долна граница за ‘‘stop loss‘‘.
Назад към Борси, Цена и Спекулации
Регистрирани потребители: 2GOOD