NPari написа:11.05.2018 Петък
Биткойн Прогноза
Здравейте ‚
Лоши новини от страна на Биткойна. След няколко опита ‘‘нагоре‘‘, пак падна под 9,200$. Миналия ден опита да се качи, но уви. Към момента позицията му пак е ‘‘надолу‘‘.
Нека да разгледаме обема; Много плашещ обем от страната на CBOE няма, но откъм CMЕ се вижда около 12000 контрата,(тук 1 контракт е равен на 5 Бтк), това означава голямо падане.
така че ако днес не виждаме 9200, аз съм склонен към продажба. Не беше приятно от позиции като тези (9800-10000$)-да падне толко много. Не мисля че закриването на седмицата на цени под 9 000$ ще е положително развитие.
Вижда се ясно и в графиките, това е разочарование за мен. И по тази причина, ако питате мен идеята е да реализираме печалба и да намалим това което имаме.
Успешен ден.
Това беше по-вероятният ми вариант. Чакам си 6 и нещо да товаря. За съжаление още не съм готов да купувам, има проблем с трансферите на финанси. Сега трябва да минавам нови верификации, а тестовия ми трансфер от 500 евро не е нито върнат, нито приет, само мейл получих.
Revolut са изключили Kraken, а проследните останали разрешени банки искат верификации и Kraken иска за тях. Coinbase отдавна е ясно, че е на илюминатите.
Сами по себе си тези факти показват, че обръча се затяга и цената логично ще пада. Трудно се купува криптовалута с пари в днешно време, и няма нищо случайно в това.
Лошата новина е за Kraken, че май са ги компрометирали и тях. Имат си 1000 лоста - регулатори и т.н. с които ни разказват играта на анонинмността. Искат лични карти, адреси и др. Да скриеш търговията си и евентуални печалби става все по-невъзможно. Засега спасението е да се държат пари в коини, да не се правят обратно трансфери към БГ.