Модератор: Moderators
ixch написа:Много къси позиции бяха ликвидирани така.. нищо чудно да направят и обратното, сега ако хората започнат с FOMO дълги позиции да им ги ликвидират с един рязък манипулиран дневен спад от -25%.
miner99 написа:ixch написа:Много къси позиции бяха ликвидирани така.. нищо чудно да направят и обратното, сега ако хората започнат с FOMO дълги позиции да им ги ликвидират с един рязък манипулиран дневен спад от -25%.
Аз ли нещо съм изостанал?!? Как се играе с Биткоин на късо?
Mateev написа:miner99 написа:ixch написа:Много къси позиции бяха ликвидирани така.. нищо чудно да направят и обратното, сега ако хората започнат с FOMO дълги позиции да им ги ликвидират с един рязък манипулиран дневен спад от -25%.
Аз ли нещо съм изостанал?!? Как се играе с Биткоин на късо?
Използвай FOREX брокер, който предлага търгивия с криптовалути. Освен късите сделки ще получиш и екстрата да играеш с маржин 1:5. Недостатък обаче е големия спред и нереално големите SWAP-ове.
jamiemirror написа:.....не ми изплатиха петцифрена печалба в щатски долари. .....
Mateev написа:jamiemirror написа:.....не ми изплатиха петцифрена печалба в щатски долари. .....
Все си мислех, че най-големите лъжци са рибарите .....
jamiemirror написа:Mateev написа:jamiemirror написа:.....не ми изплатиха петцифрена печалба в щатски долари. .....
Все си мислех, че най-големите лъжци са рибарите .....
По-добре от мен знаеш кои саА по платформите хубавото е че се пазят и транзакции, и котировки.
Назад към Борси, Цена и Спекулации
Регистрирани потребители: 2GOOD, Bing [Bot], futureworld