LuckyBG написа:И много "странно", но ми напомня на десетки други сайтове, които прибраха пари (BTC) на хората и там зарибяваха с реферални програми и изчезнаха "анонимно", както ще се случи и с този сайт?
То не беше:
coins-miners.com
Makoltd.com
hashie.co
hashprofit.com
до 3-4 месеца и този сайт ще е история ...
Всичко това, обаче рефлектира негативно върху биткойн и криптовалутите като цяло.
Без ясни правила и регулация в този сектор (криптовалутите), без гаранции за вложените (инвестирани) средства на потребителите, без правни последици за злоумишлените "фалити" или "хаквания" на разни борси, този хаос ще продължава, и за съжаление - безнаказано!
П.С. И ми писна от "анонимни" параноици, дето държат да останат скрити!!! Като са толкова големи и сериозни инвеститори зад Gebbit, защо не застанат зад името си, не се покажат, а искат да останат скрити ... аз бих ги описал като страхливи, алчни задници с подли намерения - да ограбят хората, които ще се излъжат да инвестират при тях!!! Обаче повечето от старите тук, този филм вече сме го гледали и нямаме интерес към поредното му прожектиране!
Предлагам ви да изчакате 3-4 месеца, както казвате, и да видим какво влияние ще окаже времето над нашия бизнес.
larry12 написа:Ако се вложи съвсем малко мисъл и трябва да ти стане ясно че няма как да се дава 50% реферален бонус освен ако не планираш задигнеш депозираното.....
Няк'си освен маркетинга здраво ви куца и математиката. Ако случайно навия някой да си купи от вас 20 Биткойна вие ще ми дадете 10 биткойна бонус защото съм го довел...да сигурно....
Това число беше подметнато от моят супервайзър, но той каза, че и той не е сигурен в това число. По-горе съм казал, че всеки случай засега ще бъде разглеждан отделна и процентът ще бъде различен, вероятно в зависимост колко печалба доведените клиенти носят на Gebbit.