Gebbit.com | Реалистичната биткойн борса

Коментари за цената на биткойн и различните борси

Модератор: Moderators

Re: Gebbit.com | Реалистичната биткойн борса

Мнениеот Gebbit » 01 Апр 2015, 20:40

Писал съм на човекът, който отговаря за мен и поддръжката като цяло, в един от другите форуми пак ме помолиха да покажа лиценза. Сега единствено мога да чакам отговор със снимка от лиценза.
Застраховката се отнася за онлайн портфейла ни. Малко след като е постъпила транзакция при нас, койните биват изпратени към офлайн портфейла ни. Застраховката е в случай, че койни, които все още се намират в онлайн портфейла, биват откраднати.
Пак повтарям, ние сме компания на по-малко от 2 месеца, дайте ни малко време и ще видите, че и оборота, и броят клиенти ще се увеличи.
Аватар
Gebbit

Мнениеот larry12 » 01 Апр 2015, 20:50

Колега щом сте компания на 2 месеца сте имали повече от 2 месеца да си подготвите важните неща за анонса.....шефовете ти не са направили най-елементарното а именно да предоставят доказателства че такава фирма наистина съществува (ако наистина има регистрирана такава фирма в Полша няма начин да няма онлайн регистър), въпреки това всяка втора дума е Gebbit Ltd това, Gebbit онова а доказателства за въпросното Ltd и застраховка = 0. Изключително много се дразня когато задам конкретен въпрос а ми се отговаря като на малоумен с пасажи от FAQ-a на сайта който и сам мога да си прочета..... но явно не предоставя отговорите които ме интересуват.

Електронният регистър. Тук компанията би трябвало да фигурира ако изобщо съществува.

Poland

http://ms.gov.pl
Ministry of Justice Poland http://www.ms.gov.pl
The Polish National Court Trade Registry. A free service enabling you to search for companies by KRS number (official company register number) or by name. The main site and the information it provides is in Polish. There is an English language version but it does not have all of the options that are available on the Polish pages.

пс : Неудобство лично на мен не си ми причинил, просто се опитвам да ти покажа че така не се промотира бизнес особено пък такъв в който се очаква да изпратя пари на някой анонимен и без доказателства че тази фирма изобщо съществува.
Последна промяна larry12 на 01 Апр 2015, 20:57, променена общо 2 пъти
Аватар
larry12

Мнениеот Gebbit » 01 Апр 2015, 20:55

Извинявам се за причиненото неудобство :) Скоро се надявам да мога да покажа доказателства.
Аватар
Gebbit

Мнениеот Gebbit » 06 Апр 2015, 19:06

larry12 написа:Колега щом сте компания на 2 месеца сте имали повече от 2 месеца да си подготвите важните неща за анонса.....шефовете ти не са направили най-елементарното а именно да предоставят доказателства че такава фирма наистина съществува (ако наистина има регистрирана такава фирма в Полша няма начин да няма онлайн регистър), въпреки това всяка втора дума е Gebbit Ltd това, Gebbit онова а доказателства за въпросното Ltd и застраховка = 0. Изключително много се дразня когато задам конкретен въпрос а ми се отговаря като на малоумен с пасажи от FAQ-a на сайта който и сам мога да си прочета..... но явно не предоставя отговорите които ме интересуват.

Електронният регистър. Тук компанията би трябвало да фигурира ако изобщо съществува.

Poland

The Polish National Court Trade Registry. A free service enabling you to search for companies by KRS number (official company register number) or by name. The main site and the information it provides is in Polish. There is an English language version but it does not have all of the options that are available on the Polish pages.

пс : Неудобство лично на мен не си ми причинил, просто се опитвам да ти покажа че така не се промотира бизнес особено пък такъв в който се очаква да изпратя пари на някой анонимен и без доказателства че тази фирма изобщо съществува.

Ако не се чувствате комфортно да правите сделки с компания, в която единственият начин за разправия е легалният, сте свободни да не работите с нас. Аз нямам за задача да превръщам хората, които не харесват компанията ни в хора, които я харесват. Следователно, в бъдеще ще се старая, да не обръщам внимание на негативни коментари като вашия. Това всъщност е и една от главните причини собствениците да искат да останат анонимни. Представете си, че имате близки, които ви намерят онлайн и видят всички тези негативни коментари относно вас и да не знаят на какво да вярват. Gebbit вече е бил наричан "измама" , а дори нямаме навършени 2 месеца. Сега си представете да имате малко дете, как ще му обясните защо хората казват толкова лоши неща за родителите му без те да са сторили нищо? Законът съществува, за да защитава хората от "справедливостта на тълпата" или просто от такъв вид омраза и дразнения. Gebbit е легално предприятие, което се опитва да остане колкото се може по-анонимно. Не е задължително да използвате Gebbit, но моля ви, запазете си мнението за вас, ако нямате причина да ни съдите.
Аватар
Gebbit

Мнениеот larry12 » 06 Апр 2015, 19:21

пОскам една сАлза за горките собственици с крехки и раними душици които се страхуват да не ги нарекат измамници.....как щели да обяснят на децата, бате ти вЕрно ли го написа това ?

Изображение

Малко по-горе ти казахме не е нужно да се напъваш да разтягаш локуми, дай да видим документ/линк за тая "реална" институция, до тогава не виждам изобщо защо се хабиш да обясняваш колко сте легални и т.н. !?! Щото без един прост линк към търговският регистър вие сте толкова легални колкото аз съм Сатоши Накамото......

Poland

Аватар
larry12

Мнениеот Gebbit » 06 Апр 2015, 19:32

От днес, в Gebbit вече може да използвате услугата за реферални адреси!

Всичко, което трябва да направите е да имате регистрация в http://www.gebbit.com и да пишете на [email protected]! (може и на български, и на английски) Само не забравяйте да напишете имейл адреса си, с който сте се регистрирали. След като получите вашия код на [email protected], вие ще можете да го разпространявате на близки и приятели. Само гледайте да не злоупотребявате с кода (като мултиакаунтинг), защото кодът ви ще бъде деактивиран. С всеки случай ние ще определяме колко процента комисионна ще вземат рефералните агенти (тези, които набират хора).

Ако пък искате да подпомогнете българското крило на Gebbit, това е нашият реферален адрес: http://www.gebbit.com/bg/?r=1
Последна промяна Gebbit на 06 Апр 2015, 22:33, променена общо 1 път
Аватар
Gebbit

Мнениеот aclass » 06 Апр 2015, 19:42

а между другото, Gebbit НЕ Е КОМПАНИЯ. Това е някакъв си сайт някъде си, който прави всичко възможно да е СКРИЕ от своите клиенти/потребители.
aclass

Мнениеот LuckyBG » 06 Апр 2015, 20:25

И много "странно", но ми напомня на десетки други сайтове, които прибраха пари (BTC) на хората и там зарибяваха с реферални програми и изчезнаха "анонимно", както ще се случи и с този сайт?

То не беше:
coins-miners.com
Makoltd.com
hashie.co
hashprofit.com

до 3-4 месеца и този сайт ще е история ...
Всичко това, обаче рефлектира негативно върху биткойн и криптовалутите като цяло.
Без ясни правила и регулация в този сектор (криптовалутите), без гаранции за вложените (инвестирани) средства на потребителите, без правни последици за злоумишлените "фалити" или "хаквания" на разни борси, този хаос ще продължава, и за съжаление - безнаказано!

П.С. И ми писна от "анонимни" параноици, дето държат да останат скрити!!! Като са толкова големи и сериозни инвеститори зад Gebbit, защо не застанат зад името си, не се покажат, а искат да останат скрити ... аз бих ги описал като страхливи, алчни задници с подли намерения - да ограбят хората, които ще се излъжат да инвестират при тях!!! Обаче повечето от старите тук, този филм вече сме го гледали и нямаме интерес към поредното му прожектиране!
FreeBitco.in - безплатни BTC
Аватар
LuckyBG

Мнениеот larry12 » 06 Апр 2015, 20:29

Ако се вложи съвсем малко мисъл и трябва да ти стане ясно че няма как да се дава 50% реферален бонус освен ако не планираш задигнеш депозираното.....
Няк'си освен маркетинга здраво ви куца и математиката. Ако случайно навия някой да си купи от вас 20 Биткойна вие ще ми дадете 10 биткойна бонус защото съм го довел...да сигурно....
Аватар
larry12

Мнениеот Gebbit » 06 Апр 2015, 20:48

LuckyBG написа:И много "странно", но ми напомня на десетки други сайтове, които прибраха пари (BTC) на хората и там зарибяваха с реферални програми и изчезнаха "анонимно", както ще се случи и с този сайт?

То не беше:
coins-miners.com
Makoltd.com
hashie.co
hashprofit.com

до 3-4 месеца и този сайт ще е история ...
Всичко това, обаче рефлектира негативно върху биткойн и криптовалутите като цяло.
Без ясни правила и регулация в този сектор (криптовалутите), без гаранции за вложените (инвестирани) средства на потребителите, без правни последици за злоумишлените "фалити" или "хаквания" на разни борси, този хаос ще продължава, и за съжаление - безнаказано!

П.С. И ми писна от "анонимни" параноици, дето държат да останат скрити!!! Като са толкова големи и сериозни инвеститори зад Gebbit, защо не застанат зад името си, не се покажат, а искат да останат скрити ... аз бих ги описал като страхливи, алчни задници с подли намерения - да ограбят хората, които ще се излъжат да инвестират при тях!!! Обаче повечето от старите тук, този филм вече сме го гледали и нямаме интерес към поредното му прожектиране!

Предлагам ви да изчакате 3-4 месеца, както казвате, и да видим какво влияние ще окаже времето над нашия бизнес.

larry12 написа:Ако се вложи съвсем малко мисъл и трябва да ти стане ясно че няма как да се дава 50% реферален бонус освен ако не планираш задигнеш депозираното.....
Няк'си освен маркетинга здраво ви куца и математиката. Ако случайно навия някой да си купи от вас 20 Биткойна вие ще ми дадете 10 биткойна бонус защото съм го довел...да сигурно....

Това число беше подметнато от моят супервайзър, но той каза, че и той не е сигурен в това число. По-горе съм казал, че всеки случай засега ще бъде разглеждан отделна и процентът ще бъде различен, вероятно в зависимост колко печалба доведените клиенти носят на Gebbit.
Аватар
Gebbit

ПредишнаСледваща

Назад към Борси, Цена и Спекулации