silence написа:miner99 написа:2GOOD написа:kirka написа:Edit: И все пак зависи кой колко е алчен. "Голям риск - голяма печалба. Малък риск - малка печалба"
Това не винаги е така... "Важността на разпределението на средствата между различните класове се основава на фундаменталната връзка между риска и печалбата. За съжаление връзката е еднопосочна - по-голямата възвращаемост изисква поемането на по-голям риск, но поемането на повече рискове не гарантира по-голяма възвращаемост. "
ще дам пример с ICO в момента рисковете са големи, но измамите са големи и възръщаемостта може и да е 0
За протокола аз си чакам 4500 долара за 1 биткойн

Според мен ниво под 5500 или 5000 е крайно невероятно. На текущия етап все още пазим канала на мечия тренд, като сме в горната му част. Ако гледаме само канала, изглежда все едно сме пред пропаст. Но Фибоначи нивата, предните нива на съпротива и подкрепа и глобалния тренд показват, че в момента има вероятност под 7100 да не падне и да тръгне бика.
Иначе ако гледаме само канала, има вероятност и за 1000 долара. Но това означава твърде голям процентен спад от 20 000, което не е било дори при предната криза на Биткоин.
По пътя на логиката вече имам доста голям спад от 11500, при всички положения ни чака движение нагоре за да компенсира. Нивото от 8000-8400 вече се е доказало като много "проблемно", за пореден път се връщаме нагоре след падането до 7400. Това падане не го коментирам, но ако го вземем предвид, това означава, че за пореден път тестваме "проблемното" ниво и е много вероятно този път да го пробием.
"Китовете" ако се намесят пак, цената ще пада. Ама според мен твърде много хора чакат поевтиняване, затова китовете ще поемат на север.
Ако сега не позная ще купуваме на 5500. Но тогава се очертава една доста грозна възможност...
Твърдение за цена от 5000 е толкова невероятно, колкото твърдение за 14 000.