26 Авг 17:32 | ActionMode |

26 Авг 17:33 | ActionMode | до третата седмица на септември нааай-късно трябва да сме се върнали в бичия тренд, ако не сме или ако сме паднали под 40 бих се позамислил сериозно....
Модератор: Moderators
ActionMode написа:Аз за жалост съм биче от 10-15к..... 2017 год)))
06 Авг 19:36 | ActionMode | всичко това разбира се, ако тия слухове за регулиране на криптото и KYC се опровераят
06 Авг 19:35 | ActionMode | до края на август виждам да сме постояли малко над 50, септември може да поседи в ниските 50, високи 40
06 Авг 19:35 | ActionMode | нов ATH преди края на Декември добра прогноза ли е
qbadabaduuu написа:ActionMode заслужава титлата професор
vladi246 написа:qbadabaduuu написа:ActionMode заслужава титлата професор
Не, че я заслужава, а си е! Поне в моя чат![]()
Личи си, че човека си е с акъла и седи над графиките и полага труд! Друг е въпроса за как се разбира и т.н. Но мисля, че който трябва го вижда това.
qbadabaduuu написа:vladi246 написа:qbadabaduuu написа:ActionMode заслужава титлата професор
Не, че я заслужава, а си е! Поне в моя чат![]()
Личи си, че човека си е с акъла и седи над графиките и полага труд! Друг е въпроса за как се разбира и т.н. Но мисля, че който трябва го вижда това.
Този чат достъпен ли е и за други хора![]()
ПС: и не знам кой и защо ми е цензурирал предния коментар... наказан съм от крещялката уж до 15.09, а сега сме 18.09... пък и във форума цензура. Два пъти писах на 2GOOD да ми трие профила, като не ме искат тук.
Извинявам се за офтопика.
#ajaxshoutnotused #msg {
height: 690px !important;
font-size: 18px;
}
#ajaxshoutnotused #msgbody {
color: #AA0000;
}
#ajaxshoutnotused #nr {
font-size: 18px;
}
/* Users: Професорите */
#ajaxshoutnotused a[href="./forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=ИД-то на потребителя"],
#ajaxshoutnotused a[href="./forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=ИД-то на потребителя"] {
color: #FF9900;
}
/* User: просто друг цвят */
#ajaxshoutnotused a[href="./forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=ИД-то на потребителя"] {
color: #0000FF;
}
Назад към Борси, Цена и Спекулации
Регистрирани потребители: 2GOOD, Bing [Bot]