Mateev написа:miner99 написа:Mateev написа:miner99 написа:.....Като гледам ще пробиваме нивото всеки момент. Вероятност 80%...
miner99 написа:....Да, пробиваме. 90% вероятност...
Как ги определяте тези вероятности?
С чесане зад врата и с гледане в тавана?
Или може би с хвърляне на боб и леене на олово?
Всеки си има своите тайни. 3 независими източника на информация. Единия е графиката и техническия анализ за канала, който досега работи изключително добре за Биткойн. Другите 2 са си тайна.......
В математиката има само един единствен метод за определяне на вероятностите, но явно ти си скаран с математиката. Така че благодаря ти за отговора - вече всичко ми се изясни.

И на мен. Аз говоря открито - ти не. Забележи, даже си казвам, когато спестявам нещо. Целта ми не е спекулация. Целта ми не е ЕГОизъм. Спестявам го точно заради хора като теб.
Предполагам търгуваш по математика. Значи имаш доста пари, разчиташ на нисък процент доходност и сигурна печалба. Това е хубаво. Но повечето ти изказвания са негативни, казваш как не става или се присмиваш на други коментари. Ти самият нищо не казваш. Добре. Но моля те, запази си това поведение за себе си и не осъждай другите, които искат да кажат нещо и да дадат нещо безвъзмездно.
Не казвам, че съм прав. Това е рисков пазар. А ако искаш да си сложиш 90% от капитала на моите 90%, това няма как да стане, за теб мнението ми не е полезно. Но ще помогни на други, които чакат за вход. Пак казвам, може и да бъркам, но това до няколко дена ще се разбере. Важното е, че знам, че успеха на дребните риби е противопоказно за твоя успех и от там идват тези тежкарски, негативни коментари (и лишени от информация), но това не ми е нито в приоритетите, нито в интересите.