bitcoin.de

Коментари за цената на биткойн и различните борси

Модератор: Moderators

Re: bitcoin.de

Мнениеот peter_russev » 06 Яну 2014, 14:08

confirm payment receipt
С този бутон е, но само СЛЕД като си получил парите в банката, иначе му ги подаряваш

Edit: 2GOOD - Големи червени букви всички да ги виждат :)

А знаете ли как да процедирам ако за една сделка в bitcoin.de съм избързал и съм натиснал бутона confirm payment receipt още преди самия купувач да е натиснал че е пратил парите?
:(
Писах две писма до съпорта но все още нямам отговор. А с натискането на този бутон купувача получава коините ми без да плати...
peter_russev

Мнениеот jno » 06 Яну 2014, 14:29

Всичко зависи от купувача вече ...
Ако си натиснал бутона непосредствено след продажбата - обоснови се,
че технически няма как да си получил парите по банков път толкова бързо ...
( въпреки, че в Европата може и да може :)
jno

Мнениеот angelche1973 » 06 Яну 2014, 15:40

Два пъти съм натискал бутона преди да получа парите и двата пъти парите са идвали. :lol:
Не са важни конете в мотора - важно е магарето зад волана
angelche1973

Мнениеот peter_russev » 06 Яну 2014, 15:48

опасявам се че може и да не ги получа понеже купувача е българин със сметка във FIBANK където е и моята сметка.
А той не е натиснал бутона че е платил, първи го натиснах аз , което няма логика системата да го показва - да потвърдя плащането преди въобще продавача да е натиснал че ще плати ?!
И от съпорта им няма ни вест ни кост. от снощи от 00 часа до сега.
peter_russev

Мнениеот 2GOOD » 06 Яну 2014, 15:55

peter_russev написа:опасявам се че може и да не ги получа понеже купувача е българин със сметка във FIBANK където е и моята сметка.
А той не е натиснал бутона че е платил, първи го натиснах аз , което няма логика системата да го показва - да потвърдя плащането преди въобще продавача да е натиснал че ще плати ?!
И от съпорта им няма ни вест ни кост. от снощи от 00 часа до сега.

Ами по принцип той трябва да предостави доказателство за плащането при евентуален проблем, така че имаш шанс да си получиш парите.
Само съпорта може да ти помогне ;)
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот redblue » 06 Яну 2014, 15:57

съпорта, ще ти отговори до 2-3 дена, ако е първо съобщение, после отговарят даже в рамките на деня, ако е последващо съобщение
redblue

Мнениеот peter_russev » 06 Яну 2014, 16:57

redblue написа:съпорта, ще ти отговори до 2-3 дена, ако е първо съобщение, после отговарят даже в рамките на деня, ако е последващо съобщение

Благодаря за успокоението. Надявам се да се се свържат с мен. :roll:
peter_russev

Мнениеот redblue » 06 Яну 2014, 17:30

Ами, доста по-добре е от съпорта на гокса, те отговарят в рамките на 30 дни :), последния път им отне 25 дена
redblue

Мнениеот WildBeast » 07 Яну 2014, 02:22

Здравейте, нов съм тук и от скоро се позаинтересувах малко повече от това какво е биткойн. Някой може ли да ми обясни каква е процедурата за покупка и продажба на биткойни във въпросния сайт? Засега потвърдих GSM номер и чакам код на банковата си сметка, с който да потвърдя и нея. Понеже ползвам Уникредит съм активирал услугата за онлайн банкиране, с която мога да следя движенията по сметката. Евентуално от там ще видя този код, когато плащането бъде осъществено и ще потвърдя банковата сметка.

Дотук добре, но натам има ли нещо скрито, покрито, за което не бих могъл да знам? Например - някакви такси от страна на банката при приемане/пращане на суми от/до чуждестранна банка, както и такси от този сайт? Да, ясно ми е, че ще има такси, но не ми е известно в какъв обем ще бъдат те и въз основа на това да знам дали си струва да правя опит да припечеля някой друг лев отгоре. Идеята ми не е да ставам милионер, а да припечеля малко пари отгоре на тези, които имам в момента в сметката, чрез купуване на биткойн на една цена и продаване на по-висока в моменти, в които това е възможно. Или това е трудна задача?

Не мисля да хвърлям пари за машина, с която да копая, затова ще се ориентирам изцяло към купуване и продаване на валутата. Логично, че няма да стана милионер, играейки си така :).
WildBeast

Мнениеот 2GOOD » 07 Яну 2014, 03:02

Здравей, ако смяташ да търгуваш/спекулираш по-добре си направи акаунт в bitstamp или mtgox и си го верифицирай. В първия по-лесно ще си теглиш и внасяш парите.

При bitcoin.de за всяка транзакция трябва да правиш превод, а нашите са скъпи, докато при другите борси просто си зареждаш сметката и търгуваш с наличните в нея средства.
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

ПредишнаСледваща

Назад към Борси, Цена и Спекулации