Здравейте, нов съм тук и от скоро се позаинтересувах малко повече от това какво е биткойн. Някой може ли да ми обясни каква е процедурата за покупка и продажба на биткойни във въпросния сайт? Засега потвърдих GSM номер и чакам код на банковата си сметка, с който да потвърдя и нея. Понеже ползвам Уникредит съм активирал услугата за онлайн банкиране, с която мога да следя движенията по сметката. Евентуално от там ще видя този код, когато плащането бъде осъществено и ще потвърдя банковата сметка.
Дотук добре, но натам има ли нещо скрито, покрито, за което не бих могъл да знам? Например - някакви такси от страна на банката при приемане/пращане на суми от/до чуждестранна банка, както и такси от този сайт? Да, ясно ми е, че ще има такси, но не ми е известно в какъв обем ще бъдат те и въз основа на това да знам дали си струва да правя опит да припечеля някой друг лев отгоре. Идеята ми не е да ставам милионер, а да припечеля малко пари отгоре на тези, които имам в момента в сметката, чрез купуване на биткойн на една цена и продаване на по-висока в моменти, в които това е възможно. Или това е трудна задача?
Не мисля да хвърлям пари за машина, с която да копая, затова ще се ориентирам изцяло към купуване и продаване на валутата. Логично, че няма да стана милионер, играейки си така

.