miner99 написа:cerebration написа:В момента е време за консолидация след всичките неща, които се случиха.
Много правилно и ниво от 5000$. Този път вече съм 90% сигурен. Но това вероятно ще е последното движение в което да се напазарува на 5000 здраво. След което ни чака дълъг тренд нагоре до края на годината, вероятно и нови върхове над 20000$.
Ако гледаме всички стари движения изглежда точно така, и да аз съм гледал всичките на живо. Дори ако трябва да съм конкретен, от историческа гледна точка ни очаква дълъг (около година и повече) мечи пазар. Разбира се, че има НО, и но-то е с главни букви, защото нещата сега са много различни има фундамент на няколко нива... не забравяйте, че сме почти мейнстрийм мас медиа, това води инвеститори от всякакъв ранг, погледнете например гугъл търсения, посещенията във форума са скочили тройно за последните три месеца. Отделно имаме почти действащо решение за проблема със скалирането на биткойн - брой транзакции. ДА, вярвам че лайтнинг нетуърк с подходяща инфраструктура и набор от лесни за употреба приложения за масовия потребител ще изстрелят биткойн.
В този ред на мисли, ми се струва, че няма да стигнем 5к. Също така подкрепям нова атака на върха през текущата година.
.just my 5 centsP.S.
===
Това, което може да сложи прът в колелата са 1. Банките и 2. Кофти директива от ЕС (съмнявам се)