emmobg написа:val1900 написа:Очевидно е , че до края на годината няма да стане, но нищо друго не се е променило. Това е положително, започва да се държи по-стабилно.
ЛТС беше тотално отложено заради нововъзникналите шитове, но януари ще започне да дърпа.
Голямо дърпане ще да е, мисля че пропускаш някой доста добри бегачи по пистата. Нещата започват да се променят предвид все по несигурната икономическа обстановка по света -ще започнат да се търсят бегачи на дълги разстояния(убежища за инвестиция ), а не спринтьори с неясна визия за по-дълги времеви интервали и малък резерв(потенциал). Относно БТЦ съм по-скоро за синята линия от графиката-като умерен вариант(не винаги максимализма е най-доброто решение). Айде със здраве!
Интересен феномен забелязвам с една от любимите ми валути - Зитакойн, в един китайски сайт изглежда се търгува към йоана (китайския още малко ми куца). Дали това не е опит да използват криптовалути в обичайни стокови разплащания? https://coinmarketcap.com/currencies/zetacoin/#markets Jubi, но предполагам има и други местни сайтове/борси, които да предлагат тъговия с алтове.