Mateev написа:miner99 написа:Всички индикатори са, че пак ще слизаме надолу. Да видим...
Ти не знаеш ли, че нито един индикатор от техническия анализ не работи? Целия технически анализ е една огромна самозаблуда, и аз се учудвам, че все още има хора, които му вярват.
Ще ти задам един елементарен въпрос, на който искам честен отговор:
След като ползваш технически анализ, станал ли си вече милиардер или поне милионер?
Здрасти. Това ми е хоби. Не съм милионер, но има някой друг лев. Инвестиционният ми план не разчита на технически анализ. Но се подпомага от него. Т.е. кога ще пробие тренда е доста важен момент за вход, а той входа е решен доста преди това.
Техническия не работи на FOREX. Там нещата са "цензурирани". Т.е. има едни чичковци банкери дето си местят курса нагоре и надолу, както си го местят в крачулите, а хората си мислят, че паричните потоци определят. Те че определят - определят, но в обратна посока - в джоба на банкерите

Търговията с крипто е пъти по-сигурна. Нещо като фондовата борса. Няма и негативно очакване от спредове, големия левъридж, такси, лихви. Затова съм го избрал.
Докато пиша, гледам цената се вдига. Ако се вдигне до/над 9500 и задържи за ден, вече сме в друг тренд - нагоре.