Kraken.com - Основна Информация

Коментари за цената на биткойн и различните борси

Модератор: Moderators

Re: Kraken.com - Основна Информация

Мнениеот svett » 14 Яну 2018, 09:35

Чух че имало бъг - поставяш ордер и системата не ти дава да го канцелираш та не смея още да търгувам - вярно ли е или е само слух или вече са го оправили.

Всъщност проблема с trading engine-a не беше само в канселирането а и със самото поставяне на ордърите. Когато поставяш връщаше безброй грешки - "order may have failed" и след безброй опити накрая минава. Същото и при канселирането, след сто клика на хикса накрая снема ордъра. Т.е. не че не става, просто и в двете посоки беше голяма загуба на време и пропускане на момента. И аз още не съм тествал. То и в момента тегленето все още е невъзможно, а депозит на фиат и крипто отнема до 2 работни дни.
Последна промяна svett на 14 Яну 2018, 17:15, променена общо 1 път
svett

Мнениеот Mr.Pelovski » 14 Яну 2018, 17:14

Здравейте пуснах един пари към кракен от ДСК преди 2 часа според вас кога трябва да ги очаквам в кракена ?!
Благодаря ;)
Mr.Pelovski

Мнениеот svett » 14 Яну 2018, 17:16

Mr.Pelovski написа:Здравейте пуснах един пари към кракен от ДСК преди 2 часа според вас кога трябва да ги очаквам в кракена ?!
Благодаря ;)

Най-рано към 17.01 сряда

For fiat or crypto deposits (initiated before, during or following the downtime) please allow a minimum of 2 additional business days for funds to be credited

Макар че понятието following the downtime е разтегливо
svett

Мнениеот da_wolf » 15 Яну 2018, 13:51

Здравейте! Искам да продавам BTC за евро. Към момента (15.01.2018г.) в коя българска банка е най-удачно да си отворя евро сметка? В смисъл коя е банката с най-ниски такси и най-голяма скорост на транзациите? Благодаря
da_wolf

Мнениеот svett » 15 Яну 2018, 14:45

Въпросът ти е за тук

https://bitcoinbg.eu/forum/viewtopic.php?f=10&t=2100

За получаване на EUR от борсите не ти е необходима еврова сметка, освен ако държиш да плащаш такса за поддръжка в евро, която е минимум х 2 на левовите.
По скорост на обработка на входящи преводи надали някоя бг банка се различава много от друга. За таксите ще намериш доста писано в горната тема.
svett

Мнениеот nork » 15 Яну 2018, 15:31

da_wolf написа:Здравейте! Искам да продавам BTC за евро. Към момента (15.01.2018г.) в коя българска банка е най-удачно да си отворя евро сметка? В смисъл коя е банката с най-ниски такси и най-голяма скорост на транзациите? Благодаря

"Любимата банка" /демек ПИБ/ входящите SEPA преводи до 500Е са без такса. Специално еврова сметка не ти трябва - преизчисляват ги по курса на деня и си дърпаш в лева
Аватар
nork

Мнениеот da_wolf » 15 Яну 2018, 16:37

Благодаря за отговорите (а другата тема не я бях видял...) значи ако правилно съм разбрал - давам IBAN на левовата ми сметка на Кракен те пускат еврото там и моята банка (да речем ДСК) ми обръща автоматично по курса и ми влизат левове в сметката? Това е добре. И в коя банка са най-ниски таксите за превода? Да речем за 500евро.
da_wolf

Мнениеот da_wolf » 15 Яну 2018, 19:57

Някой знае ли кои са криптовалутите поддържани от Кракен с най-малка такса превод? В смисъл не искам да превеждам BTC до Кракен поради претоварената мрежа на биткойн и солените такси, а например да обърна всичко дето ми е за продажба в LTC например , или нещо друго, да го пратя до Кракен, после да го продам за левове. Не е ли по-изгодно така?
da_wolf

Мнениеот stylius » 15 Яну 2018, 20:08

Ти от таксата за Bitcoin няма да избягаш, без значение дали ще я дадеш за трансфер до Kraken или трансфер до някой, който да ти направи конверсията в друга валутка. Нещо повече, така освен таксата ще платиш и кофти обменен курс, та просто не се занимавай ами пращай към Кракен.
stylius

Мнениеот oly » 16 Яну 2018, 00:05

Здравейте, искам да продам крипто валутите си и да изтегля парите през Кракен за закупуване на недвижимост. Въпросът ми е как точно да подходя при тегленето? Дали да е на няколко по-малки транша или наведнъж цялата сума? Може ли от Кракен да преведа директно на продавача на недвижимото имущество и така да се извърши сделката или не? Има ли по-изгоден начин за превод от Кракена? Моля, някой ако е преминал през това да сподели опит

Благодаря

Поздрави

П.С. Ако някой познава финансист/счетоводител вещ по темата моля да ме насочите, може да ми се наложи
oly

ПредишнаСледваща

Назад към Борси, Цена и Спекулации