Ами добре, събираме 100 бройки тогава. 3 лева си е доста разумна цена. И ето че колегата се оказа че може да се мери с китайците, след митницата и те са толкова, ако не и повече, така че устройва
10 бройки от мен.
П.П. Да вземеш да се преместиш на някакво по комуникативно място, че тея куриери те убиват направо... Иначе аз за единична бройка и 5 лева мога да дам, ама пак няма да ти излезе сметката, понеже и 5 човека няма, какво остава за 100 : ]
П.П.П. Правилно ли разбрах че ще си имам копченце за он/офф? И защо тогава си играят да правят платки и глупости? Все си мисля че има причина да го правят, а те са написали че кламера не е никак добра практика и така... Та вярвам ти знаеш, какво, защо и дали наистина е необходимо да се прави, та колко ще струва да е както трябва?
П.П.П.П. @2GOOD преди се оправдаваше с многобройните ми постове и че не смогвал милия, а сега като пиша веднъж на високосна, вече ми е ясно какво не смогва, вече доста по-лесно може да върви след мен и да се заяжда във всяка тема, къде с повод, къде без, но определено все без нужда... Остава само да ни сподели защо го прави... Все пак безумно е минното ни дело като цяло и това определено не е разумен довод, че видиш ли нещо в цялата безумица било безумно или по-безумно, всяко закупуване на каквото и да било желязо над стойноста му за изработка си е безумно, а предвид краткият им живот, даже и стойноста за изработка понякога се оказва неоправдана, доста от миньорите вече са на стойност за вторични, трябва да се провери в надин по колко стинки са... Докато това си е копченце с вечна употреба, все някъде някога, нещо ще вържеш и ще ти потрябва... И да, не мога да си го направя сам и не мисля да влагам, време, усилия, пари (стотици и хиляди левове) за да се науча и да си купя оборудването за да мога да си правя дреболии за по няколко лева, предпочитам да си платя на който вече може и има възможност и условия да го прави и със сигурност вече може по-добре отколкот аз мога някога да се науча...