Важно за XAPO потребителите /изходящи транзакции/

Новини за Bitcoin и всичко свързано с крипто валутите.

Модератор: Moderators

Важно за XAPO потребителите /изходящи транзакции/

Мнениеот LexaPPTB » 17 Май 2017, 09:11

Получих мейл от XAPO, който касае всички потребители на този платежен процесор за свойте bitcoin-и и по точно за изходящите транзакции на криптовалутата.
Това е самият e-mail.
Имаме важно обявление за Вашата Xapo сметка, което ще ви засегне - моля, прочетете!
През следващите няколко дни всички потребители на Xapo ще започнат сами да плащат таксата на миньорите, за да изпратят транзакциите извън Xapo.
Никаква част от тази такса не отива в Xapo, а е просто таксата, която трябва да бъде платена на миньорите, за да може една изходяща транзакция да бъде обработена чрез мрежата bitcoin! Тази такса ще се изчислява динамично въз основа на текущите условия на мрежата и ще бъде платена от вас по време на транзакцията.
Поради увеличаването на обема на транзакциите на мрежата за битови емисии, бихме искали да дадем на потребителите ни известен контрол над техните транзакции. Като се каже, Xapo ще ви даде възможност да изберете какъв тип такса бихте искали да платите - стандартна такса или висок приоритет, като по този начин ви позволява да изберете колко бързо искате да бъде обработена транзакцията!
Моля, имайте предвид, че това ще се отнася за изходящи транзакции, които докосват блок-веригата, но всички плащания от Xapo към Xapo ще бъдат безплатни!
Благодарим Ви за разбирането,
Екипът на Xapo

P.S. Ако съм объркал раздела се извинявам. Ако е така моля съпорта само да премести темата, защото може би е важна за много колеги!
Изображение
Аватар
LexaPPTB
 
Мнения: 8
Регистриран на: 15 Май 2017, 07:15
Местоположение: Димитровград

Назад към Новини

Кой е на линия

Регистрирани потребители: BeSeN, Bing [Bot], botsi90, dedmaroz, digger01_10kW, fogoo, Google [Bot], gorgar, jorro, joyrex, kalincho, kemanow, loudnes, marcoin, mortix, olele, qwerty, rossen, Sando_83, Shmitkata, shulio, Spoon.Net, steffo, val1900, viniamin, yosko